OVER CKM

020-2440839

Wat we doen

 Wat is een eerstelijnspsycholoog? Psychologische zorg in de eerstelijn is toegankelijk voor iedereen. Er zijn korte wachtlijsten en dus kunt u snel worden geholpen, net als bij de huisarts. U kunt zelf bellen voor een afspraak. Soms gebeurt het dat de eerstelijnspsycholoog aangeeft dat het beter is dat u door een gespecialiseerde hulpverlener wordt geholpen, bijvoorbeeld iemand van het RIAGG of een psychiater. Voor deze hulpverlening krijgt u dan een verwijzing. In overleg met u wordt de huisarts daarover geïnformeerd.

Wat zijn de kwalificaties van de psychologen?
Als uw huisarts u verwijst naar CKM psychologen moet u er vanuit kunnen gaan dat u goed geholpen wordt. De CKM psychologen hebben allen een universitaire opleiding gevolgd en de GZ-psychologen staan ingeschreven in het BIG-register van gezondheidszorgpsychologen. Ook zijn de psychologen lid van het Nederlands Instituut van Psychologen(NIP), van de Landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen (LVVP) en lid van de vereniging voor gedragstherapie en cognitieve therapie(VGCt). De psychologen zijn eerstelijnspsychologen.  De kinder- en jeugdpsychologen zijn tevens orthopedagoog.

Sinds enige tijd proberen we een valide en betrouwbare methode te vinden om cliëntentevredenheid vast te stellen. U kunt natuurlijk een waardering geven voor de behandeling op Zorgkaart Nederland. Zie ook hoe werkt het. 

Evaluatie

Wij willen graag dat u tevreden bent. Evalueer daarom onze praktijk via deze link: Zorgkaart Nederland

Aanmelden of meer informatie?

Voor aanmelding of meer informatie over bijvoorbeeld een vestiging bij u in de buurt kunt u contact opnemen het secretariaat.

Op werkdagen bereikbaar van 9.00 – 11.00 uur

telefoonnummer:  020 244 0839

 
 
 

Adres

          CKM Psychologen

        Stadionweg 37
       1077 RW Amsterdam

&

Spuistraat 239
1012 VP Amsterdam

  T: 020 2440839
   F: 020 616 5851
E: info@ckm-psychologen.com